سرمایه‌گذاری بزرگ مصر در صنعت فولاد کلید خورد

سرمایه‌گذاری بزرگ مصر در صنعت فولاد با کمک شرکت‌‎‎های داخلی، چینی و فناوری کشور فنلاند رسما افتتاح شد تا این کشور بتواند ظرفیت تولید سالانه فولاد را افزایش دهد. به طوری که شرکت سوئز استیل (متعلق به کشور مصر) و شین فنگ چین تاسیسات تولید جدیدی را با حضور رئیس جمهور این کشور برای توسعه بخش فولاد مصر راه‌اندازی کردند. در این گزارش به سرمایه‌گذاری بزرگ مصر در صنعت فولاد اشاره خواهیم کرد. برای استعلام قیمت روز آهن و فولاد می‌توانید به سایت کارآهن مراجعه کنید یا با کارشناسان مجموعه به شماره ۶۷۱۴۵-۰۲۱ تماس بگیرید.

زمان خواندن: ۳ دقیقه

سرمایه‌گذاری بزرگ مصر در صنعت فولاد

به گزارش کارآهن به نقل از کالانیش، مصر دو گام راهبردی برای تقویت صنعت فولاد خود برداشته است. روزنامه مصر گزارش می‌دهد که در ۱ می ۲۰۲۵، رئیس جمهور عبدالفتاح السیسی، فاز دوم تاسیسات تولید فولاد سوئز را که شامل کارخانه متمرکز و گندله‌سازی، و همچنین کارخانه قطعات سنگین، ریل و بند است، به طور رسمی افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: تولید جهانی آهن خام در ماه مارس به ۱۲۰.۸ میلیون تن رسید

کارخانه گندله‌سازی که با استفاده از فناوری متسو فنلاندی ساخته شده است، ظرفیت طراحی ۵ میلیون تن گندله سنگ آهن در سال را دارد. در حالی که کارخانه بخش سنگین برای تولید ۸۰۰ هزار تن سالانه طراحی شده است. انتظار می‌رود این تسهیلات باعث کاهش وابستگی مصر به واردات فولاد، افزایش ارزش افزوده در زنجیره تولید و تقویت موقعیت این کشور در بازارهای منطقه‌ای و جهانی شود.

سرمایه‌گذاری بزرگ مصر در صنعت فولاد

چین به صنعت فولاد مصر کمک می‌کند

همانطور که پیشتر اشاره کردیم، سرمایه‌گذاری بزرگ مصر در صنعت فولاد با کمک شرکت‌های فولاد سوئز و شین فنگ چین افتتاح شد. به طوری که گروه چینی شین فنگ ساخت یک پارک صنعتی بزرگ را در منطقه اقتصادی کانال سوئز در عین سخنا آغاز کرده است. سرمایه‌گذاری در این پروژه بالغ بر ۱.۶۵ میلیارد دلار است که مساحت مجموعه ۳.۷۵ میلیون متر مربع خواهد بود. در فاز اول چهار واحد تولیدی شامل قطعات خودرو، لوازم خانگی و فولاد نورد گرم راه‌اندازی می شود.

فاز دوم شامل پنج کارگاه دیگر از جمله تولید قطعات آلومینیومی-منیزیمی خودرو، سازه‌های فولادی و فولاد نورد سرد خواهد بود. محور اصلی این پروژه کارخانه فولاد یکپارچه Xinfeng Steel با ظرفیت سالانه ۲ میلیون تن کلاف نورد گرم خواهد بود. واحدهای تولیدی جدید فولادی نه تنها پایگاه صنعتی ملی مصر را تقویت می‌کند بلکه به این کشور کمک خواهد کرد تا در بازار جهانی فولاد رقابت خود را به صورت جدی دنبال نماید.

کلام آخر

در این گزارش به سرمایه‌گذاری بزرگ مصر در صنعت فولاد با کمک برخی شرکت‌های بین‌المللی کلید خورد. لازم به یادآوری است که مصر از کربن زدایی صنعت فولاد حمایت می‌کند؛ زیرا سرمایه گذاری در نوسازی سبز تاسیسات فولادسازی به حفظ مزیت رقابتی تولیدکنندگان داخلی در بازارهای صادراتی کمک خواهد کرد. در سال ۲۰۲۳، فولادسازان مصری ۹.۸ میلیون تن فولاد تولید کردند و موقعیت خود را در بازار آفریقا تقویت کردند. دولت این کشور همچنان توسعه صنعت فولاد را در اولویت قرار داده و در حال بررسی افزایش صادرات از طریق پروژه های زیرساختی جهانی است.

منبع تصاویر: gmk

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.