واردات ورق سیاه به هند ۴۲.۲ درصد افزایش یافت

واردات ورق سیاه به هند ۴۲.۲ درصد در ماه آوریل تا سپتامبر افزایش یافت. بخش عمده‌ای از خرید ورق سیاه هند به گزارش رویترز، از کشور چین بوده است که طی سال جاری، رشد چشمگیری داشت. به طوری که ورود محصولات چینی به این کشور طی این دوره ۳۶.۷ درصد سالانه افزایش یافت. با این حال دولت هند نگران احساسات منفی در بازار این کشور به دلیل ورود محصولات فولادی ارزان قیمت است. در این گزارش به واردات ورق سیاه به هند در ماه آوریل تا سپتامبر سال ۲۰۲۴ می‌پردازیم.

زمان خواندن: ۲ دقیقه

واردات ورق سیاه به هند در ماه آوریل تا سپتامبر

به گزارش کارآهن به نقل از رویترز، هند در نیمه اول سال مالی ۲۰۲۴/۲۰۲۵ (آوریل تا سپتامبر) واردات محصولات نورد شده یا همان ورق سیاه را ۴۲.۲ درصد در سال افزایش داد و به ۴.۷ میلیون تن در نیمه اول سال مالی ۲۰۲۴/۲۰۲۵ رساند. کلاف سیاه با سهم ۴۴ درصدی از کل عرضه‌ محصولات فولادی، بزرگترین کالای وارداتی هند در دوره مورد بررسی بوده است.

چین در ماه‌های آوریل تا سپتامبر ۱.۴ میلیون تن ورق سیاه به هند صادر کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶.۷ درصد افزایش داشت. فولادسازان چینی، فولاد ضد زنگ، ورق سیاه، لوله، میلگرد و … را به بازار هند عرضه کردند.

در نیمه اول سال مالی جاری، کره جنوبی صادرات فولاد به هند را ۱۱.۵ درصد در سال افزایش داد و به ۱.۲ میلیون تن رساند. در حالی که ژاپن صادرات خود را دو برابر کرد و به ۱.۱ میلیون تن افزایش داد. با این حال دولت هند نگران احساسات منفی در بازار این کشور به دلیل ورود محصولات فولادی ارزان قیمت است.

صادرات ورق سیاه هند در ماه آوریل تا سپتامبر

صادرات محصولات نورد فولادی از هند در ماه آوریل تا سپتامبر با ۳۵.۹ درصد به ۲.۳ میلیون تن کاهش یافت. ایتالیا در این دوره به بزرگترین بازار صادراتی فولادسازان هندی تبدیل شد اما عرضه به این کشور با ۴۳.۵ درصد کاهش در سال به ۰.۴ میلیون تن رسید. تولید داخلی فولاد نورد در هند طی نیمه اول سال مالی ۲۰۲۴/۲۰۲۵ به ۷۰.۶ میلیون تن (+۴.۷ درصد سالانه) افزایش پیدا کرد.

کلام آخر

در این گزارش به میزان واردات ورق سیاه به هند در ماه آوریل تا سپتامبر پرداختیم. بخش عمده واردات این محصول به هند، از طریق چین بوده است. با این حال، هند در سال مالی ۲۰۲۳/۲۰۲۴ (پایان مارس ۲۰۲۴) واردکننده خالص فولاد نورد شد. سال گذشته، این کشور ۸.۳ میلیون تن محصولات نورد (+ ۳۸.۱ درصد سالانه) وارد کرد، در حالی که صادرات به ۷.۵ میلیون تن (+ ۱۱.۵ درصد سالانه) رسید. مصرف فولاد در این دوره با ۱۳.۴ درصد افزایش در سال به ۱۳۶ میلیون تن رسید که نشان‌دهنده تقاضای قوی برای این محصولات است.

منبع تصویر: gmk

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.