عمر سازه‌های فولادی یک قرن است

عمر سازه‌های فولادی یک قرن است؛ این مهم‌ترین جمله سیامک ایپکچی رئیس هیئت مدیره انجمن سازه‌های فولادی بود که تاکید داشت پتانسیل تولید سالانه فولاد در کشور بین یک تا ۲ میلیون تن است که اگر وزارت شهرسازی اقدامات لازم را در این مسیر انجام دهد، می‌توان دوباره شاهد رونق صنعت فولاد به ویژه در زمینه تولید پروفیل‌های ساختمانی بود. در این گزارش به پای صحبت‌های سیامک ایپکچی رئیس هیئت مدیره انجمن سازه‌های فولادی مبنی بر عمر سازه‌های فولادی یک قرن است، می‌نشینیم. برای خواندن ادامه مطلب، مجله کارآهن را دنبال کنید.

زمان خواندن: ۵ دقیقه

عمر سازه‌های فولادی یک قرن است

به گزارش کارآهن به نقل از مهر، رئیس هیئت مدیره انجمن سازه‌های فولادی گفت: »عمر ساختمان‌ها با سازه فولادی ۵ برابر سازه بنتی است و اگر حمایت‌های دولت به‌ویژه وزارت راه باشد، ظرفیت ساخت تولید سالانه یک میلیون مسکن مهیا است».

سیامک ایپکچی اشاره کرد: «ظرفیت و پتانسیل تولید سالانه یک تا ۲ میلیون تن فولاد در کشور وجود دارد اما برای تحقق و بهره‌مندی از ظرفیت سازه‌های فولادی این صنعت نیازمند حمایت دولت به‌ویژه وزیر راه‌ و شهرسازی است».

وی افزود: «ساختمان‌های سازه بتنی پس‌از ۲۰ سال تخریب می‌شود اما این درحالی است که عمر ساختمان‌ها با سازه فولادی حداقل یک قرن است، انتظار می‌رود دولت و وزارت راه و شهرسازی با حمایت‌هایی از این صنعت مهم تا مسائلی از قبیل رانت ایجاد نشود و از سوی دیگر با اعطای تسهیلات برای کارخانه‌های تولید فولاد انگیزه ایجاد شود».

قطعی برق چالش اصلی صنعت فولاد کشور

رئیس هیئت مدیره انجمن سازه‌های فولادی تاکید کرد: «مسائل قطعی برق در تابستان و قطعی گاز در زمستان یکی از چالش‌های جدی این صنعت است، برهمین اساس یک بودجه یارانه‌ای از سوی دولت در اختیار تولید کنندگان قرار گیرد، نه اینکه تولیدکننده با سختی تلاش کند تا منبع گاز و تولید کارخانه خود را تامین کند».

ایپکچی تصریح کرد: «البته دولت در این زمینه ورود پیدا کرده است اما به تکامل نرسیده و تمام این موارد موانع صنعت فولاد به شمار می‌رود. به طبع از این موقعیت میزان تولید فولاد به طور جدی کاهش می‌یابد که یک ضرر بزرگی را به تولید کننده و اقتصاد متحمل می‌شود».

باید سازه‌های فولادی را جدی بگیریم

ایپکچی رئیس هیئت مدیره انجمن سازه‌های فولادی با اشاره به صحبت قبلی مبنی بر اینکه عمر سازه‌های فولادی یک قرن است، گفت: «در وزارت راه و شهرسازی تجربه رتبه بندی واحدهای تولید را داریم؛ در حوزه تولید قیر و آسفالت با توجه به اینکه مصرف کننده اصلی وزارت راه و شهرسازی بحث رتبه بندی را سال‌ها است که دنبال می‌کنیم و برای شروع در ساختمان‌های دولتی منجمله بیمارستان‌ها می‌توانیم سازه های فولادی را اجرایی سازیم».

وی در پایان خاطرنشان کرد: «همان طور که گفته شد، در قالب مدل مشارکتی با وزارت راه و شهرسازی می‌توانیم از توان تولیدکنندگان سازه‌های فولادی استفاده کرده و معضل مسکن کشور را برطرف کنیم اما اینکه از ظرفیت‌های این صنعت به چه میزان استفاده می‌شود، بستگی به حمایت دولت به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی دارد».

کلام آخر

در این گزارش به صحبت‌های رئیس هیئت مدیره انجمن سازه‌های فولادی پرداختیم. اپکچی تاکید کرد که عمر سازه‌های فولادی یک قرن است و نسبت به سازه‌های بتنی، ۵ برابر بیشتر عمر می‌کنند. وی یادآور شد که پتانسیل زیادی در کشور برای راه‌اندازی سازه‌های فولادی وجود دارد که باید اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.