پروفیلهای Z به دلیل ظرفیت باربری بسیار بالا، مزیت قیمت و مصالح را تا 40 درصد در مقایسه با سازههای تولید شده در مصالح فولادی سنگین فراهم میکنند. همچنین ساخت ساختمانهای فولادی را به دلیل سهولت در تولید، تهیه، حمل و نقل و مونتاژ قابل اطمینان تر، سریع تر و مقرون به صرفه تر میکند.
قیمت پروفیل زد تابع عوامل مختلفی است که باعث میشود این محصول نوساناتی را در طی روز شاهد باشد. نوسانات بازار این محصول بر اساس عوامل موثر میتواند تغییر پیدا کند. به طور مثال میتوان به برند تولیدکننده اشاره کرد. هر کدام از برندهای تولید کننده این محصول دارای ویژگیها و وزن مشخصی هستند که بر قیمت نهایی آن اثر میگذارد. از دیگر عوامل میتوان به قیمت مواد اولیه، هزینه و فناوری تولید، هزینه نیروی انسانی، حمل و نقل، حاملهای انرژی، نرخ ارز، میزان عرضه و تقاضا اشاره کرد. برای استعلام قیمت پروفیل و خرید پروفیل Z میتوانید با شماره 67145-021 تماس بگیرید.
این محصول معمولا دارای ضخامت 2 تا 2.5 میلیمتر است که ارتفاع آن به 18 میلیمتر میرسد. منظور از عدد ۱۸ همان ارتفاع است که در طول شاخه ۶ متری تعیین میشود. با این وجود قیمت پروفیل Z 18 بستگی به کارخانه تولیدکننده و عوامل موثر بر آن شامل نرخ ارز و میزان عرضه و تقاضا دارد. البته وزن محصول نیز مهم است که بر واحد کیلوگرم تعیین میشود. بهترین کارخانه تولید کننده این محصول فولاد مبارکه اصفهان است که این محصول را در بازار داخلی و خارجی عرضه میکند. برای استعلام قیمت پروفیل Z اصفهان میتوانید با کارشناسان خبره کارآهن به شماره 67145-021 مشورت کنید
پروفیل زد سوله یک محصول متفاوت است که اغلب در ساخت سوله مورد استفاده قرار میگیرد. عوامل موثر بر قیمت این محصول شامل برند و کیفیت آن، نوسانات بازار، ابعاد و ضخامت، میزان سفارش، میزان عرضه و تقاضا، هزینه حمل و نقل و انبارداری و قیمت جهانی فولاد میشود. البته این محصول به دلیل استحکام بالا و وزن پایین، بهترین گزینه برای ساخت سقف سولههای صنعتی و کشاورزی است.
پیشتر در برخی موارد اشاره کردیم که چه عواملی بر قیمت این محصول اثر میگذارند. برخی عوامل به صورت مستقیم و برخی دیگر به صورت غیر مستقیم بر قیمت پروفیل زد تاثیر دارند. به طور مثال میتوان به ابعاد و ضخامت به همراه وزن محصول اشاره کرد که اثر مستقیم بر قیمت این محصول میگذارند. با این وجود، نوسانات اقتصادی و ارزی، قیمت آهن و فولاد در جهان، هزینه انرژی و نیروی انسانی به همراه هزینه حمل و نقل، جزو عواملی هستند که به صورت غیر مستقیم بر قیمت آن اثر دارند. در نتیجه میتوان گفت که همه این موارد بستگی به میزان عرضه و تقاضا دارد. هر چقدر میزان عرضه محصول بیشتر باشد، قیمت نیز کاهش مییابد. با کاهش عرضه، قیمت میتواند روند صعودی به خود بگیرد.
وزن این محصول بر حسب کیلوگرم در شاخههای ۶ متری تعیین میشود. یعنی قیمت این محصول تابع شرایط وزنی است. هر چقدر وزن این محصول بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش پیدا میکند. دلیل این موضوع به استحکام و دوام محصول در وزن بالا برمیگردد. زیرا استحکام و دوام این پروفیل تابع شرایط وزنی است. بنابراین وزن این محصول یک مقدار مشخصی نیست که بتوان آن را اعلام کرد. در نتیجه نسبت به هر کدام از کارخانههای تولیدی میتواند متفاوت باشد. اگر به دنبال وزن و قیمت پروفیل Z کارخانجات داخلی هستید، به نمودار بالا مراجعه کنید.
از نظر فنی باید اشاره کرد که این محصول در انواع Z16 تا Z22 تولید میشود که عدد پس از Z، نشاندهنده ارتفاع محصول است. ضخامت این نوع محصولات معمولا بین 2 تا 3.5 میلیمتر است که بیشتر برای سقف سوله، خرپا، پانلهای ساندویچ و ... مورد استفاده قرار میگیرد. وظیفه اصلی این محصول که به عنوان یک قطعه باربر شناخته میشود، رابط بین سازه خرپا و پوشش سقف است. بنابراین در برخی موارد میتوان این محصول را تا ضخامت 4 میلیمتر نیز خریداری کرد. این محصول به واسطه مواد اولیه گالوانیزه تولید میشود که مقاومت بسیار بالایی در برابر زنگ زدگی، خوردگی و هرگونه آب و رطوبت محیط دارد. در آخر باید اشاره کرد که این محصول تحت استاندارد AISI،EN و ASTM تولید میشود. برای استعلام قیمت پروفیل Z و بهترین کارخانه تولیدی با کارشناسان کارآهن مشورت کنید.
پروفیلهای فولادی به شکل Z که به آنها پرلین Z نیز گفته میشود، عمدتا برای سقف استفاده میشود. این قطعه باربر که به عنوان رابط بین سازه خرپا و پوشش سقف عمل میکند، مزایای زیادی دارد. میتوان از آن به عنوان پل یک یا چند دهانه استفاده کرد. علاوه بر این، پروفیلهای Z یا لبهدار هستند یا روی رولسازها تولید میشوند. پروفیلهای صادر شده از رول فرمکن فقط در ابعاد خاصی وجود دارند اما به دلیل سرعت تولید بالا بسیار مقرون به صرفه هستند. در حالی که تولید هر اندازه متوسط در دستگاه خمکن امکانپذیر است.
به عنوان استاندارد، آنها در ارتفاع 100 تا 400 میلیمتر و ضخامت مواد از 1.5 تا حداکثر 4 میلیمتر در دسترس هستند. از نقطه نظر استاتیکی، پرههای Z جایگزینی برای دیوارهای چوبی نیز هستند و میتوانند تا فاصله 10 متری بین خرپاها را بپوشانند؛ مشروط بر اینکه استاتیک با در نظر گرفتن فاکتورهایی مانند شیب سقف، ناحیه برف، مکش باد و سایر موارد در نظر گرفته شود.
همچنین پانلهای ساندویچ و سایر سیستمهای پوششی را میتوان به راحتی با استفاده از پیچهای خود حفاری بر روی پروفیلهای Z ثابت کرد.
این نوع محصولات با نامهای پروفیل Z، پروفیل پرلین Z، پروفیل نوار Z، پروفیل سقف، پروفیل نما، پروفیل ساختمانی فولادی سبک، پروفیل فولادی سنگین، پروفیل Z سوراخ دار یا پانچ و پروفیل Z رول شده شناخته میشوند.
همچنین در انواع Z16، Z18، Z20 و Z22 تولید میشوند. نمونه زد ۱۸ دارای ارتفاعی به ابعاد ۱۸ میلیمتر و ضخامت ۲ تا ۳ میلیمتر است. این در حالی است که نمونه ۱۶ نیز در چنین ضخامتهایی تولید میشود. با این تفاوت که ارتفاع آن ۱۶ میلیمتر است.
پروفیبل زد ۲۰ و ۲۲ نیز برخلاف دو مورد قبلی در ضخامت بین ۲ تا ۳.۵ میلیمتر تولید میشوند. با این تفاوت که هر کدام ارتفاع مختص به خود را دارند. از طرفی، این نوع پروفیلها بر اساس شکل ظاهری به ۳ دسته ساده، لبهدار و پانچدار تقسیمبندی میشوند. نمونه اول یا ساده، فاقد لبه یا فلنج است و بیشتر برای قاببندی و تقویت دیوار و سقف مورد استفاده قرار میگیرد.
نوع دوم یا لبهدار، دارای لبه یا فلنج در یک یا دو طرف جان پروفیل است. این موضوع باعث میشود که این نوع محصولات زد پرلین، استحکام و دوام بیشتری داشته باشند. در نوع سوم که پانج دار است، میتوان سوراخها و شکافهایی را مشاهده کرد که دقیقا در بین فلنجها تعبیه میشود. این محصول بیشتر برای مواردی کاربرد دارد که نیاز است تا لولهها و سیمها را از پروفیل عبور داد.
این محصول به روش نورد سرد تولید میشود. به همین خاطر، اغلب آن را با فولاد گالوانیزه تولید میکنند تا علاوه بر اینکه بتواند در برابر آب و رطوبت مقاومت بالایی از خود نشان دهد، نسبت به خوردگی در فضای بیرونی نیز تابآوری خوبی داشته باشد.
به طور کلی، پروفیل Z باید دارای ابعاد مشخص، عرض فلنج مورد نظر برای هر کدام از انواع، در صورت نیاز، استفاده از الگوهای سوراخ دار در آن، رعایت استانداردهای تولید مانند AISI، EN و ASTM در حین تولید و نهایتا پوششدار کردن محصول برای جلوگیری از خوردگی باشند.
محصولات پروفیل Z به عنوان باربر یا عنصر کمکی در سازههای صنعتی و ساختمانهای فولادی در بخشهای ساختوساز سبک و سنگین، اتوماسیون، برق-الکترونیک، انرژی و غیره مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین به عنوان روکش، رگه و پروفیل نما در ساختمانهای صنعتی فولادی سنگین در معرض بارهای بیش از حد و به عنوان ستون باربر، تیر و خرپا سقف در سازههای فولادی غیر صنعتی مانند سازههای فولادی سبک، آشیانهها و انبارها استفاده میشود.
مهمترین نکته در هنگام خرید پروفیل زد، آگاهی از این موضوع است که پروفیلهای Z در سقفها، تیرها یا ستونهای ساختمان کارایی بهتری دارند؛ زیرا امکان شکستگی قطعات را به پایینترین حد خود میرسانند. همچنین این محصول برای سیستمهای ساختمانی پیشرفته (به ویژه مناطق زلزلهخیز) مناسب است. در ضمن به دلیل این واقعیت که پروفیل زد علاوه بر حمل و نقل آسان، سازگاری با محیط زیست و قابل بازیافت، بهترین گزینه برای ساختمان است. اگر به دنبال استعلام قیمت پروفیل Z هستید، سایت کارآهن را دنبال کنید.
در ابتدا ضمن ثبت سفارش محصول (پروفیل z) مورد نظر از طریق سایت یا به صورت تلفنی (67145-021)، مقدار بار مورد نیاز خود را اعلام کنید. پس از آن، کارشناسان فروش ضمن ارائه فاکتور رسمی، بارنامه شما را به همراه فاکتور و بار مورد نظر به آدرس شما ارسال میکنند.
هزینه حمل و نقل بستگی به محل شما در تهران یا شهرستان دارد. در ضمن هزینه حمل و نقل با مشتری خواهد بود و مقدار آن نیز در بارنامه ذکر میشود.
وزن این محصول بستگی به ضخامت و ابعاد آن دارد. پیش از استعلام قیمت پروفیل Z، وزن آن را از کارشناسان کارآهن به شماره 67145-021 استعلام بگیرید.
کارخانههای مختلفی در ایران به تولید این محصول میپردازند که فولاد مبارکه جزو بهترین آنها محسوب میشود. با این حال، همه چیز بستگی به نیاز پروژه شما دارد. برای مشورت بیشتر و انتخاب بهترین پروفیل زد کارخانه، با کارشناسان کارآهن مشورت کنید. برای ارتباط با کارشناسان، با شماره 67145-021 تماس بگیرید.
نتیجهای برای جستجوی شما پیدا نشد!
لطفاً با کلمات دیگری جستجو کنید یا بررسی کنید که کلمات را درست نوشتهاید.
بازگشت به صفحه اصلی